Sladká, nebo kovová?

Ačkoliv je voda patrně nejprostudovanější látkou na Zemi, některé její vlastnosti nás stále naplňují úžasem. Proč například těžká voda chutná sladce? A je možné v pozemských podmínkách připravit kovovou vodu? Odpověď na tyto otázky se dozvíte v přednášce pana prof. Jungwirtha.

22. 8. 2022 Patrik Pospíšil žáci ZŠ a SŠ učitelé ZŠ a SŠ studenti učitelství

Bez popisku

Pro zájemce je k dispozici videonahrávka a doprovodná prezentace z přednášky proběhlé v rámci akce Odpoledne s chemií aneb Chemická kavárna:

Kompletní informace o této Chemické kavárně konané dne 20. 10. 2021 se můžete dozvědět na následující stránce:

https://www.ucitseucit.cz/kalendar/sladka-nebo-kovova


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info